Prijzen A3 digitaal

Demo/Try out - 1 jaarplan
Goede keus voor wanneer u kortstondig aan 1 jaarplan voldoende heeft, maar ook bijzonder praktisch indien u eerst wilt kennismaken met de software. Wordt geleverd met 1 gebruikersaccount (kan wel gedeeld worden met collega's).
Neem contact op voor de mogelijkheden...
Basislicentie
Bevat alle functionaliteit om samen met uw collega's 10 jaarplannen aan te maken. Jaarplannen kunnen aan elkaar gelinkt worden. Wordt geleverd met beheermodule om zelf gebruikersaccounts aan te maken en rechten uit te delen.
3495 per jaar
Offerte
Heeft u speciale wensen over het aantal jaarplannen, over de gebruiksperiode, over het toevoegen van een workshop of heeft u interesse in beveiligingskoppelingen met uw eigen inlogsysteemen? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte op!
Neem contact op voor de mogelijkheden...

A3 digitaal wordt geleverd als jaarlicentie. Aan het einde van de gebruiksperiode wordt een eventuele verlenging eerst met u met afgestemd (dus geen stilzwijgende verlenging). De basislicentie kan worden uitgebreid met extra jaarplannen die 100 euro per jaar per stuk kosten, U kunt ook gedurende de gebruiksperiode jaarplannen bijbestellen die dan proportioneel geprijst zijn. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Het handige van A3 digitaal is de eenvoud.
Het is heel eenvoudig om met A3 digitaal te werken en het helpt ons om door de hele organisatie heen een vaste structuur in onze jaarplannen aan te houden.
Voordat we A3 digitaal gebruikten waren onze jaarplannen veel te dik om te lezen en verdwenen ze ergens in een bureaulade...
Er zijn gelukkig geen eigen ICT processen nodig om het werkend te krijgen...